Print Friendly

Toegang tot park en huisje

Bij de receptie moet u zich melden en ontvangt u een pasje voor de slagboom (€25,- borg) en twee sleutels. Een voor de huisdeur en een voor de schuur. Indien u aankomt op een tijd dat de receptie gesloten is kunt u vooraf bellen en vragen of het pasje en sleutel in de brievenkast voor de receptie klaar gelegd worden. U dient dan zich zo spoedig mogelijk te melden.

Rij naar het huisje (routebeschrijving)

Bij het huisje

Is het reeds donker dan is het beste om in de schuur de elektra aan te schakelen. Met de (paarse) sleutel deur openen, rechts naast de deur zit de lichtschakelaar Let op het kan pikkedonker zijn in een bos, zaklamp of GSM helpen bij het vinden van het sleutelgat.

In de schuur moet de elektra aangeschakeld worden, rechts tegen de muur zit de stoppenkast, doe alle schakelaars naar boven (AAN). Controleer of de hoofdschakelaar (geheel links op het paneel) naar boven staat.

In de zomer graag de schakelaar “ACCUKACHEL” uit laten (naar beneden), anders warmt de kachel ‘s nachts nutteloos op.

Maak nu het huisje open (deur gaat naar buiten open !), rechts naast de deur zit de lichtschakelaar.

Boiler: controleer of er water uit de warmwaterkraan komt (de kraan van de gootsteen naar links draaien). Zit er water in de boiler dan kunnen schakelaars 1 en2 in de schuur AAN gezet worden. Geen water in boiler (‘s winters) dan eerst vullen door kraan onder boiler open te draaien. Niet aanschakelen zonder water, dan gaat er of iets stuk of er ontploft iets.(zie hoofdstukje over Water)

Koud? Doe dan de resterende schakelaars op het elektra paneel naar boven en raadpleeg de handleiding van de verwarming.

In het huisje staan blauwe mappen. Een bevat nadere informatie over het park en het huisje, de andere twee bevatten toeristische informatie en kaarten. Wel gebruiken maar niet meenemen.

TV en radio programma’s

In het huisje is een Proximus TV en internet aansluiting, dmv een kastje bovenop de TV . Schakel de TV met de afstandbediening voor de TV aan en kies HDMI input. Schakel met de  afstandbediening van het Proximus kastje aan en kies TV station, of andere media dienst (YouTube, Netflix ).

De Stereo toren(tje) is voorzien van Cd speler en cassette speler. Wel eigen software meenemen.

WIFI

Het internet kan onbeperkt gebruikt worden. WIFI SSID Vossenbron E17, wachtwoord: aabbccddee (alles kleine lettertjes)

Diversen

De deur van de oven bevat een glasplaat, die er los in zit vanwege de uitzetting bij warm worden. Als u het handvat hard naar boven trek kan de glasplaat losschieten. Bij normaal gebruik kan de oven gewoon open en dicht gedaan worden.

Voor de tuinstoelen zijn kussens beschikbaar. Even zoeken waar de vorige bewoners ze neergelegd hebben.